Incepand cu luna septembrie 2023 modalitatea de lucru cu publicul pentru Persoane Juridice va fi Exclusiv on-line
  • .
  • .
  • .

Plata online prin Ghiseul.ro

Ce este Ghiseul.ro ?

Este Sistemul National Electronic de Plata Online cu Cardul Bancar. 
Acesta va permite plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de catre Centrul National pentru Managementul Societatii Informationale, a obligatiilor fiscale locale existente. Acest site este securizat la inalte standarde privind tranzactionarea pe baza de carduri bancare

Credentialul pentru plata prin cardul bancar pe site-ul www.ghiseul.ro, se inmaneaza personal la oricare din sediile noastre.

Emiterea credentialului va fi efectuata dupa completarea unei cereri de alocare de credential, insotita de copia cartii de identitate a solicitantului, respectiv dupa crearea rolului unic nominal* (in cazul in care acesta nu exista, ci este un rol comun cu alte persoane).

Ce este un Rol Unic Nominal

Rolul unic nominal = fisa unica a contribuabilului care contine elementele de identificare precum si creantele bugetare ale acestuia la nivelul unitatii administrativ teritoriale (sector al Municipiului Bucuresti).

Exemplu : Un rol de formatul “Ionescu Ionel si Ionela” nu este un rol nominal unic.

Acest rol necesita separarea in 2 roluri nominale unice, respectiv un rol pentru Ionescu Ionel, iar un altul pentru Ionescu Ionela, unde vor fi evidentiate separat, creantele bugetare ale fiecaruia dintre cei 2 contribuabili.

Va rugam sa aveti la dvs.cartea de identitate si copie dupa acesta , iar in cazul in care aveti cunostinta ca NU detineti rol unic nominal, ci un rol in comun cu alte persoane, sa prezentati si copii ale actelor de identitate ale persoanelor respective.

Acest sistem este diferit de serviciul de vizualizare online a taxelor si impozitelor pus la dispozitie de Directia Generala Impozite si Taxe Locale Sector 3.

Cerere alocare pentru plata prin Ghiseul.ro Descarca